Třetí a čtvrté místo pro GC Hodkovičky v Extralize 2019

S koncem prázdnin se uskutečnilo finále Extraligy družstev mužů a žen na hřišti Prague City Golf Club Zbraslav. Družstvo mužů získalo bronzovou medaili a družstvo žen skončilo po loňském postupu do extraligy na čtvrtém místě. Všem děkujeme za skvělou reprezentaci!

Pětikolovou kvalifikaci tým mužů ovládl a do jamkové hry vstupoval z prvního místa. Na úvod se střetl s týmem GC Brno, který porazil 4:1. V semifinále čekal tým Greensgate GC. Po prohře 3,5:5,5 nastoupil tým mužů k zápasu o třetí místo proti loňskému vítězi Beskému GC. Tento zápas dotáhli muži do vítězného konce v poměru 3:2 a získali tak bronzové medaile. Gratulujeme k výsledku a děkujeme za skvělou reprezentaci.

Cílem děvčat, která se v loňském roce do extraligy probojovala, bylo udržet extraligu i pro další sezónu. Po skvělých výsledcích a perfektně zahraném kvalifikačním kole dívky nastoupily do pavouka jamkové hry z pátého místa. V prvním kole vyzvaly družstvo Erpetu a výsledkem 2:1 postoupily do semifinále. S týmem Karlových Varů prohrály až v samotném závěru zápasu. Boj o třetí místo svedly proti dýšinskému GC Greensgate. Na favoritky utkání naše družstvo nestačilo, a i přes dobrý výkon skončila děvčata na čtvrtém místě. Celý realizační tým děkuje děvčatům za skvělou reprezentaci a výborné výkony v celé sezóně.

Partneři akademie